کمک کنید لطفا

من ۱۸ سالمه ومادرم ۵۰ سالشه

و پدرم یک سالیه ک فوت کرده  مادرم چند وقت پیش خوابید  از خواب بیدار شدساعت ۴ صبح بود بیدار شد گف این غریبه ها کین تو خونمون هعی به من میگف پاشو پذرایی کن من خیلی ترسیده بودم

بعد تا خود صبح هعی مییگفت اینا کین و اینا چند سری برراش اب بردم دستتو صورتشو شستم باز میگفت تا صبح

صبح که بیدار شد توضیح دادم اینارو یادش نمیومدو باور نمیکرد

بعد کم  کم حس میکنم داره الزایمر میگیره

منم هرشب میترسم نکنه اونجوری شه دوباره

بعد تو خواب انگار ناله میکنه نمیدونم چجوری بگم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام. وقت بخیر

فشار روانی ناشی از فقدان عزیزان بسیار سنگین و دردناک است و افراد به شیوه های متفاوتی به آن پاسخ می دهند. اینکه ایشان ادراکاتی داشته اند که آن ها را واقعی می پنداشتند و بعد هم کلا آن را به خاطر نیاورده اند مسئله ای جدی و‌ نیازمند است.
​​​

توصیه می شود حتما ایشان را برای ارزیابی وضعیت شناختی و روحی شان نزد روان پزشک و متخصص مغز و اعصاب ببرید.

​​​