درگیری ذهنی

سلام ، من یک سال پیش یکیو دوست داشتم ولی خواستگاری بهم خورد سر مسائلی از اون زمان من خیلی تو خودمم ، کم حافظه شدم ، بی اعصاب شدم و مشکل قلبی پیدا کردم بر خلاف اینا موفقیت هایی رو هم داشتم چون دیگه برام عادت شده ولی از این وضع خسته شدم از ذهن اشوب و پریشون از درد و ... الانم یه خواستگار دارم همه چیش اوکیه نمیدونم واقعا چیکار کنم .

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شما یه کار نیمه تمام با خودتان دارید.اینکه هنوز در شرایط قبلی مانده اید.این نیمه تمام را به پایان برسانید تمام مسائل شما از اضطراب گذشته هست.از روانپزشک کمک بگیرید تا بتوانید در آرامش قلب شکسته.  خودرا ترمیم کنید..زندگی جریان دارد عینک جدیدی به چشم بزنید و خواستگارتان را با دید جدید نگاه کنید.