سلام.وقت بخیر.یه مرد سینگل و سی و هشت ساله هستم.تا به امروز به دلایل متفاوت با دختر خانمی نبودم. اما قصد دارم در آینده تجربه دوستی معمولی رو داشته باشم و خانمی در کنارم باشه که گهگداری بریم اسکیت سواری هنگ درام نوازی کافه رستوران و پیاده روی و....فقط یه دوستی معمولی بدون هیچ گونه رابطه جنسی و بدون قصد ازدواج(احتمال ازدواج یک درصد).میخواستم راهنمایی کنید آیا برای چنین دوستی حتما" باید از لحاظ شخصیتی شبیه بنده باشه و یا میتونه متفاوت باشه؟آیا تفاوت فکریش با من حد و مرز مشخصی میخواد یا درصدی بیشتر یا کمتر باشه مهم هستش؟آیا تنها داشتن مهارتهای اجتماعی یه فرد یا هر دو نفر مهم هستش؟تشکر که وقت گذاشتین.خدانگهدار.

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر
ابتدا این را بدانید که هیچ دو نفری شبیه به هم نیستند هر دو نفری با یکدیگر تفاوت هایی دارند و این هست که رابطه را جذاب می کند
در ابتدای ارتباط  یک دوست معمولی قوانین آن رابطه را حتما صحبت کنید اینکه توقع دوستی و رابطه جنسی نداشته باشند و بتوانید طرف مقابل را برای رابطه عاطفی محق بدانید و همینطور طرف مقابل شما را که اگر خواستید وارد رابطه عاطفی شوید پذیرا باشد
توقعات خودتان را از رابطه مشخص کنید
انتظاراتتان از یک رابطه معمولی مشخص کنید همینطور هدفتان را
در یک رابطه معمولی هر دو طرف رابطه می توانند به رشد و آگاهی هم کمک کنند