پریود نمیشم چرا

سلام من سوم این ماه رابطه داشتم و قرص اورژانسی خوردم همیش ۴ روز بعد اورژانسی پریود میشدم ولی نشدم از موعد پریودم هم ۶ روز میگذر ی عالم زعفرون قرص قاعده خوردم دو روز دوتا قطر خون خیلی کم دیدم هم عین پریود هم قهوه ای رنگ آزمایش خون منفی شد امروز بی‌بی چک هم منفی شد باید چیکارکنم تاکی منتظر باشم ؟ اینا علائم حاملگي؟  این خون پریود یا لانه گزینی ؟دل درد اصلاااا ندارم فقط شکمم قارقور میکن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل مترجم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دو عدد امپول پروژسترون 50 میلی را عضلانی بزنید . در عرض 10 روز پریود خواهید شد .