سلام من یه دوره قرص لتروزول خوردم. سیزدهم سیکلم سونوگرافی رفتم دو تا فولیکول ۲۲ و۲۵ داشتم. همون روز دکتر برام دو تا امپول hmg زد. این امپول باعث میشه که تخمکام ازاد بشن؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام. بله موجب ازاد شدن تخمک میشودفقط اینکه سایز فولیکول نباید بیشتر از23 باشد چون ممکنه تبدیل به کیست شود احتمالا فولیکول سایز 22 شما باید ازاد شده باشد