باسلام.وقت بخیر.خانمی ۳۷ساله هستم که دومین بارداریم رو طی میکنم.قبل بارداری وزنم ۶۶بود.الان که ۱۸هفته هستم،وزنم به ۷۵ رسیده و شکمم خیییلی بزرگه.قبل بارداری شکمم نرمال بود.تمام آزمایشات و سونوهام نرمال هستن و مشکلی نیست.خورد و خوراکمم نسبت به قبل بارداریم کمترشده.خیلی نگرانم از بابت افزایش غیر طبیعی وزنم.ممنون میشم راهنماییم‌کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نمک و شیرینی راحذف کنید . تحت نظر دقیق پزشک خود باشید .

یک سونوگرافی جهت بررسی وضعیت تخمدان ها انجام دهید .البته در بارداری ممکن است تخمدان ها خوب دیده نشوند .