سلام من حدود یک ماه پیش جنین 5 هفته رو با 4 تا سایتوتک 200 واژنی دفع کردم و خونریزی بعد یک هفته ادامه داشت الان هر روز تقریبا حالت تهوع کم و سرگیجه و افت فشار دارم(بعضی روزا هم ندارم) ممکنه جنین دفع نشده باشه با توجه به اینکه من جسم لوبیا شکل سفید چسبیده به یه جفت کوچیک رو دیدم و خونریزی و لخته هم داشتم؟ لازمه به دکتر مراجعه کنم؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام برای بررسی بیشتر نیاز به انجام سونوگرافی و آزمایش بتا دارید. حتما به پزشک مراجعه کنید.