سلام خسته نباشید یه پسر سه ساله و پسر بزرگم تازه وارد شیش سال شده

پسر کوچیکم زرنگ از پس خودش برمیاد ولی بزرگ فوق العاده  باهوش ولی اعتماد ب نفس پایینی داره همیشه متکی ب داداش کوچیکشه خیلی اذیت میشم رفتاراش میبینم مثلا ی نمونه از عروس تن پوش خیلی می‌ترسه هر چی واسش قصه تعریف میکنم بازم کنار نمیاد تا ببینه سریع بغض میکنه بهم میریزه البته ما تو اون محیط قرارش نمیدیم دورش میکنیم یا یکی از اقوام حرف ممد قلی بهش زد الان دوسال تو ذهنش کلا از خیلی چیزا می‌ترسه از ارتفاعم میترسه آیا نیاز مشاوره ببرمش ?میترسم مدرسه سال دیگه ب مشکل بخوره الانم کلاس زبان میفرستمش مشکلی نداره خداروشکر

این ترسش تا بزرگ بشه همراهشه ??خیلی نگرانشم روحیش خیلی لطیف

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
با احترام در خصوص فرزندتون ميشه گفت كمي اضطراب داره و در گذرزمان بيشتر هم شده و تفاوت فرزندان به دلايل شرايط سني و نوبت تولد هم تاثير گذار بوده و مقايسه فرزندان هم خودش خيلي مهمه و بايد دقت دااشت تا در هيچ مقامي فرزندان مقايسه نشوند.پيشنهاد من مراجعه حضوري به روانشناس كودك براي بررسي دقيق و ارزيابي باليني هست.
پرتلاش و صبورباشيد.