سلام خسته نباشید امروز24سیکلمه و عادت ماهیانه من28روزس دیروز ازم ی خون ابه بیرون اومد ب اندازه دو بند انگشت و پشت بندشم لکای قهوه ای و دیگه هیچی ندیدم من ماه قبل26 شدم ونهایتا باید این ماه 24 پری میشدم و الان انگار 6 روز جلو انداختم 6ماه که برای بارداری اقدم کردمم و هیچ داروویی مصرف نمیکنم و اولین بارم هس انقد جلو انداختم بعضی ها میگن لک لانه گزینی نمیدونم خیلی ناراحتم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام فاصله بین قاعدگی ها 35-21 روز طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد.