ترس دختر۶ساله

کوچیکتر بود هیچ ترسی نداشت یکی دوسال پیش از سر فیلم ممدقلی شروع شد وامسال بادیدن مومو اوج گرف بچه ها بهش نشون داده بودن الان شبها بیدار میشه میگه خواب دیدم گریه میکنه حتما باید بین منو باباش بخوابه همیشه ترس برا خودش درس میکنه شب سرفه نمیکرد میگف شاید کسی پشت در باشه بیاد منو ببره البته بعضی شب ها باباش نیس با ماشین سنگین ها میره رانندگی خلاصه من براش توضیح میدم با گوشی چهره خودشو تغیر میدم میپذیره ولی هنوز خوب نشده لطف کنید راهنمایی کنید 🥺🥺🙏دوتا بچه دارم خونمونم روستاس وگرنه یه سر میرفتم روانشناس

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
پيشنهاد اول من بازي كاراگاه بازي هست. به اين صورت كه زماني كه چراغ روشن هست وسايل داخل اتاق رو باهمديگه نام ببريد و بعد چراغ رو خاموش كنيد و با چراغ قوه مثل كاراگاه ها وسايل رو ببينيد و نام ببريد.هرشب اين كار رو انجام بديد. قايم موشك نيز كمك  بسيار خوبيه براي بهبود فرزندتون.البته بودن چراغ خواب بسيار حائز اهميت هست.در مشاهده فيلمها براي كودكتون بسيار حساس باشيد و حتما محتواي فيلم رو از قبل چك كنيد.روغن بادام شيرين رو قبل از خواب بين دوكتف بماليد تا خواب بهتري داشته باشه.يك ساعت قبل از غروب حمام بره تا شب راحت تر بخوابه.
پرتلاش و صبور باشيد.