بارداری

سلام خانم دکتر من نونزده سالمه سال ۹۷ با همسرم ازدواج کردم و بعد از سه ماهش رابطه رو شروع کردیم کاملا باز و پنج سال تو عقد بودیم والان نه ماهه اومدیم خونه خودمون شرایط مالی اصلا خوبی نداریم و سنم کمه نمیخوام زود مادر بشم و اخلاق های همسرم هم خوب نیست یکمی میخوام یه دوسال دیگه مادر بشم ولی اطرافیان میگن اگه الان بچه نیارین رحم خشک میشه و نمی تونین باردار شی من استرس گرفتم پول هیچ آزمایشی هم ندارم بدم و شوهرم اهل دکتر بردن منو نیست راستی پریودی هام منظمه بدون هیچ تاخیری سر موقع و هفت روز پریود میشم همیشه همینطوره میشه کمکم کنید بگید من الان باید چیکار کنم فقط من نمیتونم هیچ آزمایشی رو بدم به خاطر هزینه اش نظرتون چیه ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نیاز به ازمایش خاصی ندارید . می توانید حداقل 5 سال جلوگیری داشته باشید و بعد برای بارداری اقدام کنید .