رابطه جنسی

سلام وقت بخیر ، من با همسرم رابطه کامل داریم ، اما من هیییچ جوره از طریق دخول کامل ارضا نمیشم از طریقی لمس کلیتوریس با دست ایشون هم ارضا نمیشم ببخشید اما باید همسرم آلتش رو بین پاهای من قرار بده تا من ب ارگاسم برسم اما همسرم ازین مسیله خیلی ناراحته و دوس داره ک من با دخول بشم آیا من مشکلی دارم و نیازه تحت درمان باشم ؟

این شده یک معضل در زندگی ما

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

10 درصد خانم ها مانند شما هستند . مشکلی در شما نیست . زن و شوهر باید به خواست یکدیگر توجه کنند و اعمالی را که مورد علاقه طرف مقابل است انجام دهند .