ازمایش چکاب بارداری

سلام خسته نباشید ازمایش چکاب بارداری رو باید کی بدیم؟من الان هشت هفته هستم

اطلاعات تکمیلی

سن جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

کاربر عزیز.به طور معمول، غربالگری سه ماهه‌ی اول بین هفته‌های ۱۱ تا ۱۴ بارداری انجام می‌شود. غربالگری سه ماهه‌ی اول، ترکیبی از سونوگرافی جنین و آزمایش خون مادر است. این فرآیند غربالگری می‌تواند به تعیین خطر ابتلا به نقص‌های مادرزادی در جنین کمک کند. آزمون‌های غربالگری ممکن است به تنهایی یا با آزمایش‌های دیگر انجام شوند