سلام من از شهریور دیگه قرص جلوگیری نخوردم ولی همیشه متفورمین روزی یکی میخورم از مهر ماه دکتر واسم دوفاستون تجویز کرد با اینکه الان تو اقدام برای بارداری هستم. ماه اول تخمک گذاری داشتم البته با کیت تست کردم ماه دوم تخمک نداشتم.(البته تو کیت اینجوری نشون میداد) بعد از مصرف دوفاستون 8 روز گذشت و پریود نشدم و دل درد وحشتناک داشتم مثل اپاندیس رفتم سونوگرافی کیست دارم 55 در 59 میلی. چطور با مصرف دوفاستون و متفورمین آدم کیست میگیره؟؟؟ و چرا با وجود خوردن این قرصا پریود نشدم؟؟؟؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام علت کیست این داروها نبوده اند تا 10 روز بعد مصرف باید صبر کنید