سلام

سلام باعشقم۳ساله تورابطه ایم وخانواده هادرجریانن من برای اینکه زودتراقدام به ازدواج کنن گفتم بره سربازی ولی ایشون میخاستن ارشدشونوبخونن الان دوماهه اموزشیه خیلی سردشده بهونه گیرشده میگه بخاطرتورفتم سربازی وخیلیم دارم اذیت میشم میگه کات کنیم وهفته بعددوباره جوابمومیده میگه برای اینکه اخلاقت بده چون من سراینکه گفتم بیاببینمت نیومدچون کارداشت عصبی شدم وفحش دادم وتهمت زدم قبلاسریع میبخشیدتم الان دوهفتس میگه کات خانوادمم میگن روت اسم گذاشته بایدبیادجلوهرچقدربهش محبت میکنم میگه دیرشده حس میکنم میخادمن اخلاق بدموبزارم کنارمیگه محبت نکن عذاب میکشم نکنه داره فراموشم میکنه؟😔خیلی ناراحتم ازوقتی رفته سربازی اینجوری شده

ببخشیدطولانی شد🙏

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
مدت زمان ارتباطتان 3 ساله هست که مدت زمان طولانی هست که هر ارتباطی هر چند هم که طولانی باشد الزامی بر این ندارد تا حتما به سمت یک ازدواجی منتهی شود ما در ارتباط قرار میگیریم چرا که ذات انسان ارتباط را می طلبد و زمانی که در ارتباط قرار میگیریم هدف این هست که شناخت پیدا کنیم از خودمان و از دیگری اینکه ببینیم در ارتباط با چه تیپ شخصیتی با چه صفات مثبت و منفی میتونیم سازگاری بیشتری داشته باشیم
ارتباطی سالم هست که هر کدام رابطه وظایف خودشان را بدانند
قدرت تصمیم گیری وتجزیه و تحلیل داشته باشند
به دنبال مقصر نباشند
مسئولیت کارهایی که باید انجام شوند را به دوش دیگری نیندازیم
به همدیگر توهین نکنیم تحقیر نکنیم تهدید نکنیم فحاشی نکنیم
مدیریت عصبانیت داشته باشیم
در غیر ان صورت ارتباطی پر از تنش، استرس تعارضات بسیار زیاد خستگی وفرسودگی .... که نمادی از ارتباط ناسالم هست
خیلی اوقات فاصله ها خیلی چیزها را برایمان روشن میکند و ما را هوشیار و آگاه تر
از طرفی هم دوران سربازی می تواند روحیه ی افراد را بسیار آسیب پذیر و حساس کند شرایط را بسنجید و بعد تصمیم خودتان را بگیرید