مادران گرامی با پسر بچه هفت ساله سمج چکار کنم؟

هی بهم میچسبه از گردنم آویزون میشه از پام میگیره نمیزاره برم.هرچی هم بهش بگم نکن بیشتر وشدید تر انجام میده اگه حتی بزنیش باز هم همین کار رو می‌کنه.وقتی دایی بزرگش میاد می‌ره رو شکمش موهاش رو می‌کشه می‌ره رو گردنش سوار میشه .همه این هارو هم با خنده انجام میده.

پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام وعرض ادب
در خصوص فرزند شما بهتره با يك روانشناس كودك حضوري ملاقاتي داشته باشيد تا عوامل وابستگي فرزندتون دقيق بررسي شده  و ارزيابي باليني صورت بگيره.
پرتلاش و صبورباشيد.