پسر ده ساله

سلام. پسرم ده سالشه و امروز معاون مدرسشون زنگ زد که به بچه ها می‌چسبه و خودشو ببخشید میماله بهشون. دست و پام لرزید خیلی حالم بد شد اصلا نمیدونم چ عکس العملی نشون بدم چی بگم بهش

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
در درجه اول از نظر پزشكي مسئله رو بررسي بفرماييد سپس در خصوص ارزيابي باليني با روانشناس كودك مشورت حضوري داشته باشيد تا فاكتورهاي رفتار فرزندتون دقيق بررسي بشه.خيلي اوقات اين گونه رفتارها فقط جنبه لذت داره و نگاه كودك مانند بزرگسالان جنسيتي نيست. نگراني شما شايد زياد از حد مي باشد.
پرتلاش و صبور باشيد.