ازدواج باپسری ک پدرومادر از هم جدا شدن

سلام خسته نباشید.من خاستگاری دارم ک ب ظاهر پسر خوب و متینی ب نظر میرسه

خیلی هم دوسش دارم.اما مشکل اینه ک ما دوساله ک بااین خانواده رفت ک آمد داریم و من فقط یک جلسه با هی آقا صحبت کردم.تو تحقیق فهمیدم ک مادرش،مادر واقعی خودش نیست و پدرومادر از هم جدا شدن.من بااین موضوع مشکلی ندارم.مشکل من اینه ک چرا از همون اول نگفتن.چرا پسره هیچی نگفته

من فقط یه جلسه با این آقا صحبت کردم و گفت ک کمبود محبت داشته.و اینکه ۱۰سال یه شهر دیگه کارکرده و هفته ای یکبار میومده خونشون. ازدواج با این آقا کاردرستیه؟

ممنون میشم اگه پاسخگو باشید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
موضوع ازدواج بسیار مهم است و به آینده شما ارتباط مستقیم دارد لذا صرفا با توجه به سه موردی که به آن اشاره کردید ممکن نیست بتوانیم متوجه شویم که آیا ازدواج در چنین شرایطی درست هست یا خیر
*آگاهانه قدم بردارید با یکبار صحبت و دورادور دیدن طرف مقابل قرار نیست دوست داشتن در شما شکل بگیرد همین که کششی در خودتان احساس کنید کافی ست در نظر داشته باشید که با خواستگار مواجه هستید که ممکن است به سرانجام برسد ممکن است خیر
* چقدر خودآگاهی نسبت به خودتان دارید میدانید که به چه علتی میخواهید ازدواج کنید؟ در ازدواج چه معیارهایی دارید؟ انتظاراتتان از طرف مقابلتان چیست؟ در برابر ناملایمات چه واکنشی خواهید داشت؟
سعی کنید مراودات بیشتری با  هم داشته باشید تا ببینید که آیا در بیشتر مواقع با پنهان کاری مواجه می شوید یا خیر؟ زمان هایی را با هم بگذارید و در ارتباط باشید صحبت کنید انتظارات یکدیگر را بدانید با دیدگاه های هم نسبت به آینده، مسائل مالی، بچه دار شدن، ارتباط با خانواده، اوقات فراغت، نگاه به زن و جایگاه او در جامعه، کار کردن و درس خواندن و.... اشنا شوید  حتما از مشاوره پیش از ازدواج کمک بگیرید