ضعف و بیماری در کاهش وزن

سلام - من 41 سالمه و 180 قد و 82 کیلو وزن دارم ، طبق شاخص توده بدنی باید وزنم 80 یا 79 باشه تا ایده عال بشه ، ولی متاسفانه به محض اینکه از 85 پایین تر میام ، مشکلات زیادی برام پیش میاد مثل ضعف استخوانهای بدن ، زود مریض می شم یعنی سرما می خورم ، شب ها بی خوابی دارم ، اشتهای خوبی ندارم و ... اما به محض اینکه می رم بالای 85 تمام مشکلاتم حل می شه ، سرحال می شم ، اصلاً احساس ضعف ندارم ، خوابم خوب می شه ، اشتهام بسیار زیاد می شه و همش گرسنه هستم ، البته من تغذیه بسیار سالمی دارم و خیلی حساسم ، اصلاً غذای بیرون و فست فوت نمی خورم ، حله حوله و هر چیزی که قند داشته باشه نمی خورم ، شیرینی و قند که اصلاً ، اگر یه دونه قند توی دهنم بزارم فوراً حالم بد می شه و ممکنه بالا بیارم چون از قند متنفرم ، سه بار درهفته ورزش میکنم ، لطفاً راهنمایی کنید چون خیلی دلم می خواد وزنم بشه 80 اما متاسفانه به مشکل برمی خورم .سپاس از پاسخ شما

اطلاعات تکمیلی

سن 41 جنسیت مرد شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیولوژیست و کارشناس تغذیه ورزشی

با سلام
ما بحثی داریم با عنوان نقطه ( در بعضی مقالات دامنه‌ی ) راحتی بدن با این مضمون که در صورتی که وزن در محدوده سلامت باشه ممکنه در یه رنجی بدن به لحاظ بیوشیمیایی و فیزیولوژیک در مجموعه ای از فعل و انفعالات احساس راحتی کنه بنابراین در این محدوده معمولا میمونه یا سخت تغییر میکنه یا اگر تغییر کنه به سرعت وزن برمیگرده ، bmi به تنهایی به خصوص برای آقایان به دلیل توده عضله بیشتر فاکتور کافی برای تشخیص و ارزیابی وزن سلامت نیست
از بادی کامپوزیشن برای تحلیل ترکیب بدنتون استفاده کنید .