سلام سرکار خانم دشتی. در جریان پسرم هستید اخیرا مشکلاتی در جمع دوستانش براش پیش اومده از کل جریانات خبر ندارم ولی چند روز پیش براثر جر وبحث بین دوستانش یکی ازاونا به ماشین پسرم خسارت زد وپسرم نمیدونم بخاطر ترس از اعتیاد یا خود شخص شکایت نکرد دیشب دوباره همون شخص اومده تو ماشینش ویه عده دیگه مسلح موبایلش رو ازش گرفته بودن البته موبایل هر دو را گرفته بودن واون شخص منظورم همونی که ماشین را ضزبه زد ادعا کرده تو دشمن داری وموبایل منو دشمنای تو بردن وباید خسارت بدی. حالا سوال من اینه به نظر شما ما پیگیر قضیه بشیم یا بگذاریم خودش حل کنه که هم درس بگیره هم عجز از اعتیاد پیدا کنه. چون میترسه بره بیرون ولی مجبوره بره چه کنم بهتره
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بنظر بنده حمایتش کنید. اینجوری احساس میکنه برای اطرافیان مهم نیست . با همسرتون صحبت کنید این موضوعی نیست که شما بتونید وارد عمل بشید و نیاز به یک مرد هست با پسرتون صحبت کنید و بگید بحث اعتیادش ربطی به شکایت از ماشین نداره و میتونید اقدام کنید