سلام با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکترهای عزیز نی نی سایت.

من با توجه به اینکه همسرم در موارد درمانی اش با من رو راست نیست و پنهان کار است مجبور شدم باتوجه به مراجعه ایشون به پزشک متخصص مردان در مرکز ناباروری سوال خودم رو از شما بپرسم.

من و همسرم ۸ سال ازدواج کردیم و ۱ سال بعد از ازدواج که اقدام به بارداری کردم با آزمایش متوجه شدیم که همسرم تعداد نیم میلیون فقط اسپرم دارن که سرعت و کیفیت خیلی خوبی هم نداشتن.بعد از گذشت ۲ سال مصرف آمپول عضلانی و زیر پوستی hcg تعداد اسپرم هاش به ۲۰ میلیون رسید که من به طور طبیعی باردار شدم.

الان بعد ۵ سال که برای بچه دوم خواستیم اقدام کنیم و ایشون آزمایش نمونه اسپرم دادن متوجه شدیم که کلا به ازو اسپرمی مبتلا شدن.

طی مراجعه به پزشک انگار دوباره براشون امپولhcgرو تجویز کردند.

الان سوال من اینه ایا اسپرم صفر با دارو های هورمون hcgدرمان می‌شود و من امیدوار باشم یا خیر.

البته همسرم ورزش بدنسازی انجام میدهند و گه گاهی یک دوره تستسترون تزریق می‌کنند.

و استرس و فشار کاری زیادی هم دارند.

ممنون میشم سوال من رو جواب بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

تستوسترون میتونه آزواسپرمی بیاره در باره اینکه با دارو خوب میشه یا نه مشورت با متخصص اورولوژی