باسلام.من قبلا باعشق وعلاقه باهمسرم سکس میکردم اما مدتی هست هیچ علاقه واحساس خاصی ندارم وقتی بوسم میکنه یا لمس؟بدم میاد.موقع سکس هم همش چشامو میبندم همش دوس دارم زودتموم بشه.خیلی هم دیر ارضامیشم.بنظرخودم شاید دیگه مثه قبل دوسش ندارم یابخاطر نارضایتی ازوضعیت زندگیم باشه.نظرشماچی هست
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید. این مشکل دلایل مختلفی میتواند داشته باشد. مثل مشکلات بدنی مانند اختلال ذر هورمونها و ... مشکلات سایکولوژیک مثل اضظراب، افسردگی، تفکرات مخرب و ..... مشکلات در رابطه مثل اختلاف سلیقه، بگومگوهای بیش از حد و .... باید مشاوره داشته باشید تا مشکل مشخص شود و درمان ارائه گردد. فیروزه سخندانی مشاور ازدواج و پژوهشگر مسائل جنسی www.Sokhandani.com