سلام و وقت بخیر من یه بچه هفت ماه و نیمه دارم در هفته ی 34 به دنیا اومد با وزن 1580 قد 42 الان وزنش 6800 و قدش 65 برای رشد بهترش چکار کنم چی بهش بدم بخوره که خوب وزن بگیره..ممنون میشم جواب بدید
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام. پسر یا دختر بودن فرزندتون رو اعلام نکردید. اگر پسر هست نسبتاً وزن و قدش پایین هست و بهتره تحت نظر متخصص تغذیه باشه تا وزن و قد طبیعی و بالاتر از طبیعی رو بدست بیاره. ممکنه نیاز به مصرف برخی مکمل ها هم باشه به شکل کلی این موارد رو توصیه می کنم: - غذای کمکی بایستی به کدک داده بشه - گنجاندن لبنیات در وعده غذایی - در معرض مستقیم آفتاب قرار گرفتن حداقل 15-20 دقیقه در روز - مصرف منظم تخم مرغ در هفته - مصرف غلات،ماهی، سویا و قارچ به فراوانی - مصرف حبوبات، گوشت (بیشتر سفید و کمتر قرمز) به شکل روزانه - مصرف میوه و سبزیجات به شکل روزانه (2وعده میوه و 2 وعده سبزی ) پاینده باشید دکتر صاق جعفرنژاد