عدم تغییر سایزفولیکول بعد از امپولhmg

سلام.خسته نباشید.من برای باردلری اقدام کردم.سایز فولیکول ۸ و ضخامت ۴/۵دکتر بعد از این سونو شبی دوتا کلومیفن. و ۶تا امپول hmg(شب۹،۱۰،۱۱)دوتا باهم و استرادیول۲خوراکی و ۲ واژینال نوشت. بعد استفاده داروها روز ۱۱ سوتو دادم.هم سایز فولیکول و هم ضخامت دقییییقا همون اندازه قبلی بود حتی یکیشیون یک میلی مترم بزرگ نشده بودن.دکترم برام ازمایش هورمونی نوشت فعلا پریود نشدم ک ازمایش رو بدم.پارسال قصد بارداری داشتم این دارو هارو مصرف کردم فولیکولم تا ۱۸ اومد ولی ب دلایلی دیگ از بارداری پشیمون شدم دیگه اقدام نکردم الان بعد بکسال دوباره شورع کردم و ماه اولم ک اینطوری شروع شد.پارسال ازمایش هورمونیم هیچ مشکلی نداشت.دکتر گفت باز تکرار کنم ممکنه از پارسال تا الان تغییر کرده باشم. حالا سوالم اینه

۱چرا دارو ها هیچ اثری روم نذاشتن؟چه دلیلی میتونه باعث این بشه؟

۲این مشکل میتونه خیلی جدی باشه ؟ممکنه دیگه کلا این دارو هاروم اثر نکنه؟اگه کلا اثر نکنه چی؟

۳.دکترم بهم گفت استرادیول رو تا پریود بعدی فقط ۲تا واژینال استفادهکن.حالا من تواین مدت نزدیکی با دخول دارم.این قرص هم باید واژینال استفاده بشه.چقدر بعد از دخول میشه قرص رو استفاده کنم؟

۴قرص استرادیول واژینال و دیدژسترون و پودر اینوفولیک الان مصرفش رو شروع کردم لازمه قبل ازمایش مصرفش رو قطع کنم؟اگه اره چند روز قبلش قطع کنم؟

۵میخوام لیزر موی ضاعدم رو ادامه بدم فقط بعد از تموم شدن پریودم ک مطمعنم حامله نیستم برم.ب نظرتون اشعهه یا چیزی نداره ک رو هورنونام اثر بزاره؟تا الان۶جلسه رفتم.

دکترم یه قرص دید ژسترون بهم داد گفت اینم از شب ۱۴ شروع کن.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

لیزر اشکالی ندارد .

پاسخ افراد مختلف به داروهای محرک تخمک گذاری متفاوت است . در ضمن ضخامت اندومتر شما کم است که باید درمان شود .