حاملگی خارج از رحم

سلام آیا قرصای ضد بارداری رو ازمایش تیتر بتا تاثیر دارن؟بعد ممکنه با وجود پریودی با امپول پروژسترون باردار خارج از رحم بود؟درد کتف و لگن و شکم دارم دور ناف ولی تو سونو واژینالم تا ۲۰ ام چیزی ندیدن ۲۱ ام سه روز پریود شدم با امپول پروژستون و بعد قرص سیبل رو خوردم اما دردا ادامه داره هنوز احتمالش هست بارداری خارج از رحم باشه اما تیتر بتا و سونو نفهمن و نشون نده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خیر . در بارداری خارج یا داخل رحمی بتا اچ سی جی مثبت می شود .