آیا من مشکل دارم یا همسرم؟؟؟

سلام

منو همسرم ۸ ساله ازدواج کردیم و حاصل این ازدواج یک بچه ۴ ساله هست

مثل همه زوجین مشکلاتی داشتیم و داریم تفاوت سنی ما ۲ سال و ایشون الان ۳۵ سال و من ۳۳ سال دارم

مشکلی که من دارم ببخشید میگم ولی نفهمی شوهرمه و پخمه بودن ایشونه اصلا درکی از رفتار با والدینشان و  رفتار با فرزند خودشونو نداره

مثلا بچه گریه زاری که فلان اسباب بازیش خراب شده همونودقیقه داره داد و هوار میکنه سر بچه که حالا چرا دادی داد میزنی من برات درست میکنم یعنی صداشو از صدای یک گودک بلند تر میکنه و عصبی تر میکنه جو رو در صورتی که هزار بار گفتم این بچه است احساساته گدرا داره شما باید خودتو کودک کنی و در مقابل کودکانه باشی و در واقعا بااون هم حس بشی تا اون اروم بشه و بعد راه حل رو بگی

ولی کو گوش شنوا

با والدین خودش بدتر ولی میگه خیلی منو سوزوندند تو سری خور بودم همش به خواهرام اهمیت دادم و تبعیض جنسیتی کردن توی کودکی که تو پسری و اونا دختر این موردو دخالت نکردم و گفتم والدین خودتن به من مربوط نیست نوع رفتارت من توی گذشته و کینه ورزی تو نیستم ولی میبینم با بچه اینجوریه

بخدا از لحاظ مالی مواطب از لحاظ ارامشی دادن به ایشون درک دارم که اقتصاد افتضاحه ولی چند ساعتم ک خونه هستند مسئولیت پدرانه ای رو از دوشش برمیدارند یعنی من حاصرم صبح تا شب بچه رو دوش خودمه همین چند ساعتم که میاد از درد اینکه داد و هواری بالا نره کودکمو به دوش خودم باشه و این موضوع باعث شده همه مسیولیت خونه به عهده من باشه و من بعضی اوقات از فرط خستگی روحی به بچه ام برگردم و یا حتی به خود شوهرم

و بعد از اون تنش ناخوداگاه به بچه ام بره و اونم عصبی بشه

میخوام بگم این زندگی رو و این رفتار زنجیره ای رو من میتونم با سیاست یا کاری حل کنم و یا همش به خوب شدن رفتار شوهرم بر میگرده؟؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل مربی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام. وقت بخیر

افراد توانایی و ظرفیت های متفاوتی در برخورد با کودکان دارند و برخی افراد صبورتر و باحوصله تر و برخی کم حوصله تر هستند.

تحمل شرایط فعلی باید خیلی برای شما دشوار باشد چون هم شاغل هستید، هم نگرانی مدیریت امور منزل و تربیت فرزندتان را دارید و هم نگران کیفیت ارتباط همسر و فرزندتان هستید و می ترسید که تعاملات منفی همسر و فرزندتان روی کودک تأثیر منفی بگذارد.

شما هر چقدر هم مدبر و توانمند باشید، نمی توانید یک تنه همه چیز را مدیریت کنید. قابل درک است که همسرتان ویژگی ها و روحیات متفاوتی دارند و شاید گاعی اوقات هم واقعا تحت فشار باشند و رفتارهایشان از این ناشی شود. ولی تداوم همیشگی این شرایط برای شما طاقت فرسا می شود و نتیجه اش همین طور که گفتید تحریک پذیر شدن شما به خاطر استرس ها و شرایط دشوار می شود.

پیشنهاد می شود به ایشان کمک کنید روی مهارت مدیریت خشم خود کار کنند. اگر وقت و حوصله اش را دارند مطالعه کتاب های این حوزه مفید است. اگر امکانش را ندارند؛ می توانند چند جلسه از کمک یک مشاور استفاده کنند. این کار به ایشان کمک می کند یاد بگیرند تا حدودی خودشان را کنترل کنند و حتی اگر در شرایطی اند که نمی توانند کمکی کنند، اوضاع را بدتر نکنند.