پریود ۲ روزه

سلام

من ۱۱ شهریور پریود شدم و از روز سوم تا هفتم لتروزول مصرف کردم ۱۲ مهر بیبی چک زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد ولی بعد از چند ساعت پریود شدم ولی فقط دو روز خونریزی داشتم روز ۳ و ۴ چند تا لکه دیدم و تمام. پریود های قبلیم ۷ روزه بود. امروز هفتم سیکلم بیبی چک زدم منفی بود ولی خیلی احساس خستگی میکنم و شکمم ورم کرده و بعد از غذا احساس تهوع دارم. میخواستم ببینم دلیلش چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

یک تست خونی بتا اچ سی جی انجام دهید تا مطمین شوید که باردار نیستید .