تغذیه

سلام ۱۶۵قدم هست و ۹۷وزنم   باشگاه هم میرم ولی اضاف شدم چون خیلی پر خوری میکنم    از خوردن خسته ام اما انگار به خوردن و غذاها اعتیاد دارم به اندازه ی موهای سرم رژیم گرفتم ولی نهایت یک ساعت دوام بیارم یا اصلا  شده عذاب زندگیم لطفاً راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیولوژیست و کارشناس تغذیه ورزشی

سلام ، وقت به خیر شما نیاز به یک دوره کوچ و همراهی مشاور دارید تا به مرور و آهسته بحث های ذهنی مربوط به تغذیه ریشه یابی و بهبود پیدا کنه ، چنانچه مایل به همراهی بودید ایمیل بزنید تا بتونم شما رو دقیقتر راهنمایی کنم 🦋