دختر ۶ سالم پاهاشو بهم فشار میده

سلام من یه دختر ۶ساله دارم تقریبا یک ساله کهیه کاری میکنه یک گوشه میخوابه وپاهاشو محکم به هم بهم فشار میده اوایل حتی انقدر این کارو میکرد که سیاه می شد وعرق بدی می کرد هرر کار که بگین از تنبیه تا تشویق کردم الان دیگه دور از چشم من انجام میده خیلی نگرانم چی کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و درود
با توجه به سابقه يكساله اين رفتار دخترتون بهتره حضوري با يك روانشناس كودك مشورت بگيريد . ظاهرا دختر شما تحت فشار و اضطراب بالايي قرار داره يا مسئله اي باعث بروز اين رفتار شده كه بايد ارزيابي باليني صورت بگيره و موضوع برطرف بشه.
پرتلاش و صبور باشيد.