دخالت خانواده همسر

با سلام.

خانواده همسرم به شدت باحرف هاشون بصورت غیر مستقیم روی همسرم تاثیر می زارن. مدام با حرف های غیرضروری میخان همسرم پیش خودشون نگه دارن . مدام میخان پچ پچ کنن به اصطلاح.

باشوهرم صحبت کردم کلا انکار می کنه و متوجه رفتار اونا نمیشه چون اونا غیر مستقیم و متبحرانه این کارو انجام میدن.

و برای خانواده همسرم فقط پسرشون (اونم زمانهایی که باهاش کار دارن)مهمه.من و پسرم کلا نادیده گرفته میشم.

من چه کنم..بیخیال شم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دقیقا،بیخیال باشید،چون اینگونه مردها بیدار نمی‌شوند حتی اگر ضربه بخورند،شما دوستانه مشکل را مطرح کردید و ادامه دادنش فقط روابطتان را سرد خواهد کرد،بی تفاوتی شما لااقل باعث میشه که رفتارهای آنها اثرش کمتر شود.