رابطه عاطفی در سن کم

سلام خدا قوت ، بنده میخواستم بدونم اگر از اطرافیان بنده در سن هجده سالگی علاقه مند به کسی شدند ، آیا چه کاری باید انجام بدهند و شاید از لحاظ مادی آماده نباشند اما از لحاظ معنوی و عاطفی و معرفتی بتوانند پای هم وایسند...

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت مرد شغل مکانیک وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر

علاقه داشتن به فردی مانعی ندارد حتی باعث می شود حس کنیم که زنده هستیم اما علاقه مندی کورکورانه بدون در نظر گرفتن شرایط اطرافمون توجیه پذیر نخواهد بود حتما لیونل مسی را می شناسید از سنین پایین نسبت به همسر خود علاقه داشته اما صبوری کرده و ارتباط را توام با آرامش پیش برده و برای رشد حرفه ای خود تلاش کرده که بسیار ارزشمند است.
 *بایستی صبور باشند
* برای رشد شخصی، کاری و تحصیلی خود زمان بگذارند.
*برای شناخت هم وقت بذارن رابطه را همراه با عجله پیش نبرند زمانی که جلوتر رفتند و دیدند که همان حس های اولیه حتی خیلی مشتاق تر از قبل نسبت به هم شدند از روانشناس کمک بگیرند تا راهنمایی های بیشتری دریافت کنند
*در زمینه روابط عاطفی و ... مطالعه کنند