من اولا مشکل منفی نگری دارم و مشکل دیگه م وقتی طرف مقابلم اشتباه میکنه برای طول ندادن دعوا من برای آشتی پیش قدم میشم الان چیکار کنم😔؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
ابتدا لازم است ببینیم که این منفی نگری شما از کجا نشات می گیرد و چه چزی در قبال این منفی نگری ها دریافت می کنید به این صورت که هر چه منفی تر ببینم در امان ترم؟

چند وقت است که این منفی نگری ها سراغتان آمده؟
آیا از بعد از اتفاق خاصی اینطور شده؟
خودتان چه حسی دارید وقتی به مسئله ای منفی نگاه می کنید؟
آیا به خاطر همین منفی نگری ها در اشتی کردن پیش قدم می شوید؟ به این صورت که اگر بحث طولانی شود و من پیش قدم نشوم طرف مقابل من را ترک میکند و من تنها می شوم؟
آیا من ترس از دست دادن دارم؟
آیا من در رابطه سالمی قرار دارم؟
رسیدن به پاسخ این سوالات بسیار حائز اهمیت است.