ترشحات آنرمال

سلام وقت بخیر.به دلیل کیست تخمدان پزشک ۳دوره قرص سیپرترون کامپاند تجویز کردند که از روز پنجم قاعدگی استفاده بشه

از بسته دوم ۴عدد مونده،عفونت ندارم ولی  ۴روزه که لکه بینی دارم ۳روز اول ترشح صورتی و امروز قهوه ای!این چهارروز درد پهلو هم داشتم

ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بقیه بسته را نخورید و بگذارید پریود شوید و یک سونوگرافی واژینال انجام دهید و با جواب به پزشک خود مراجعه کنید .