علائم بارداری

سلام خسته نباشید من حدود دو هفته‌ی پیش رابطه محافظت نشده داشتم و علائمی مثل درد گرفتن پهلوی راست و چپ و کمر درد یوبوست و ترشحات سفید زیاد دارم

و از دیروز هم درد سینه پیدا کردم که نمیدونم به خاطر تلقین استرس های زیاد هست یا خیر

و تا حدودی درد گرفتگی رون پا رو دارم که همش احساس میکنم قراره پریود شم ولی نمیشم

من به شدت استرس دارم انقدر زیاد که نمیتونم تا روز پریودم صبر کنم و اخرین بار ۲۲مرداد پریود شدم

به نظرتون این علائم بارداری هست؟

در رابطه محافظت نشده ام پارتنرم مطمئن هست که چیزی نریخته

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

 کارشناس مامایی

باسلام
هیچ کدام ازین علائم نه میتونه بارداری رو رد کنه و نه تایید
بهترین توصیه برای شما انجام‌ آزمایش بتا طی ۳ تا ۷ روز اینده ست