چطور ازخیانت همسر میشه مطمعن شر

باسلام وعرض ادب.اقایی۴۰ساله هستم دارای۳فرزندویه زندگی۲۰ساله مشترک دارم.حدود۵ساله رفتارهمسرم خیلی مشکوک وسرده.طبق علائم هاوگفته های روانپزشکااز۱۵نشانه خیانت دست کم ۸موردشوداره امامیدونم که زن پاکیه وتواوج جوونی وخامی ودوران نداری من بهم خیانت نکرده.لطفاراهنماییم کنیدعلت رفتارش چی میتونه باشه؟؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت مرد شغل راننده وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست گرامی، خیانت چیزی نیست که شما تئوری وار بیان میکنید که مثلا از ۱۰ مورد ۵ مورد رو داره، این اشتباه هست،و تنها شواهد و اون چيزي که دیده میشه میتونه سند واقع بشود،برای بررسی بیشتر به مشاور مراجعه کنید تا کمک کند علت آن مشخص شود،،یک خانوم به علت‌های متفاوتی از رابطه سرد میشود،عامل سن،مصرف دارو،مهمترین عامل خود شما،و و و و،،،تمام این موارد توسط مشاور بررسی میشود و به شما کمک خواهد شد.