پریود نشدن

سلام خسته نباشید خانومی ۲۷ ساله هستم،یک پسر ۴ ساله دارم ،مدتی هست که پریود نمیشم،قبلا دیر به دیر پریود میشدم و مدتی هم لکه بینی بین دو پریود داشتم (معمولا به مدت ۱۱ روز)،سونو گرافی و آزمایش دادم،گفتن تنبلی تخمدان داری،یک پزشک دیگر هم گفت پرولاکتین کمی بالاست،ولی دارو هاشون اثری نداشتند خیلی نگرانم...الان من باید چکار کنم؟

در قسمت رحم احساس میکنم چیزی به دیواره شکمم چسبیده،چند بار تست انجام دادم و آزمایش دادم باردار نیستم

تا به حال از قرص جلوگیری و آمپول استفاده نکردم،آی یو دی هم ندارم،قرص روکین دادن که اون هم اثر آنچنانی نداشت

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با جواب سونوگرافی و ازمایشاتتان جهت درمان مناسب مراجعه کنید .