سلام وقت بخیر من دو هفته ای هست که قسمت نوک کلیتورسم بالای مجاری ادراری و روی پوستش خارش دارم البته به خودیه خود خارش نداره مگه اینکه چیزی باهاش تماس داشته باشه و وقتی هم خارشش شروع بشه خیلی شدیده تا یه نیم ساعتی بعد فروکش میکنه به نظرتون از چیه ؟ هر چی نگاه میکنم برجستگی ای نمیبینم چکار کنم بهتر بشه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتره دست نزنید ودست کاری نکنید خودش خوب میشود اگر خارش شما دائمیه میتوانید به پزشک مراجعه کنید