خیانت

 سلام چند روز پیش دخترم توی گوشی باباش دیده که با زن های دیگه چت میکنه و حرف میزنه و حتی و حتی باهم بیرون هم میرفتن حرف های زشت هم می‌زدند توی گروه عضو بوده که اینکارو کره البته تنها نبوده مرد های دیگه هم بودن رن مرد قاطی من چت هارو خوندم منم باهاش دعوا گرفتم و از خونه رفت  اما حرف زدیم و قراب شو که توی خونه باهم باشیم و اصلا باهم کار نداشته باشیم کار درستی کردم؟ الان من باید چیکار کنم باهاش؟بچه هام گناه دارن من خودم ۵۰ سالمه و بچه هامم یکی راهنمایی و یکی دیگه یکم بزرگتره سال کنکور اون هم هست  الان من چیکار کنم حال روحیمم اصلا خوب نیست

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۰ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

عزیز دل،شما دیگر در شرایطی هستید که نیاز به آرامش دارید،از خودتان سوال کنید که در کدامین وضعیت حالتان خوب خواهد بود؟وجود همچنین مردی در خانه آسیب برای همین دخترتان خواهد بود و داستان و داستان هر روزه،تکرارو تکرار، مبادا گمان ببرید که همچنین مردی تغییر خواهد کرد اصلا،بلکه گستاخ تر و حق به جانب تر خواهد بود،به دنبال محیطی آرام و بدون دغدغه باشید،از مشاور حضوری کمک بگیرید تا بهترین تصمیم را بگیرید،موفق باشید بانوی گرامی