پدرم رو بازداشت کردن جلوی چشمام.... با اینکه ازش متنفرم اما .....

سلام ...  راستش از کودکیم بابت اخلاقای خیلی بد پدرم ازش بدم میومد ، از نوجوونی هم مادرم ازم خیلی دور شد و همش عصبیه اما برای من ولی خودشو سرگرم کارش میکنه همین باعث شد همیشههههه بزرگتریم آرزوم جدایی و طلاق اونها باشه

چندین ساله پدرم به مشکلات مالی شدید خورد و بدهکار شد بابت سرمایه گذاری هاش و اینکه خیالش راحت بود مادرم خرج مارو میده و من متوجه خیانتش شدم.‌‌‌.. صبح ام رو با صحنه دستگیریش اونم جلوی در خونه شروع کردم... با اینکه به اندازه کلللل وجودم ازش متنفرم اما دلم براش سوخت چون لرزش و ترسشو دیدم.....

از این ناراحتم که مادرم بیخیاله و کلا تو فاز انکار کردن مشکلات هستش‌‌‌... و اتفاقات رو نمیتونم هضم کنم از خونه نمیرم بیرون چون مطمئنم نگهبانی چیزی دیده پلیس هارو... آبروم یه طرف و این بدبختی یه طرف دیگ ...خطمو خاموش کردم حتی با دوستامم حرف نمیزنم دیگ

تنها خواستم اینه همون زندگی مزخرف قبلی رو داشته باشم....

الان نمیدونم چه واکنشی باید نشون بدم... پدرم ازاد شد چیکار کنم فکر اینجور چیزا مغز منو نابود میکنه ‌...

دوست داشتم خودکشی کنم 💔 فکر به هیچی نکردم اما نگاه به وضعیتمون کردم دیدم من اگر بمیرم یه دردسر بزرگترم چراکه مادرم پول کفن و دفن منو باید جور کنه و کلی دردسر فقط برا چال کردن جنازه من دارن.... تازه بدون فکر اینکه بابام توی زندان ممکنه ناراحت بشه یا ن

خستم از همه چی... از همه جا ناامیدم و اینجا پیام گذاشتم 💔 کمکم کنید هیچکسو ندارم 😞😞😞

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ ممنون از اینکه با وجود این همه نا امیدی تصمیم گرفتی که اینجا برای ما پیام بذاری و حرف های دلت رو با ما شریک بشی پس این یعنی امید به زندگی در شما وجود دارد.
متوجه هستم که چقدر شریط سختی رو پشت سر گذاشتی و می ذاری انقدری که احساس خستگی می کنی و از طرفی هم خودت رو مجاب می کنی تا این شرایط رو تحمل کنی و بهت آفرین می گم که تونستی از پس شرایط بر بیای وشرایطی رو دیدی که هر کسی براش ممکن نیست تا تجربه ش کنه.
اما این را هم توجه داشته باشید که در شرایط سخت هست که شما شکوفا می شوید واین شکوفایی باعث رشد و پیشرفت شما
می شود اگر در شرایط آسان رشد کنید کار خارق العاده ای انجام نشده اما در سختی هست که شما می توانید خودتان را پیدا کنید و ببینید که از خودتان از زندگی و از آینده چه می خواهید و به دنبال چه هستید.
تاوان اشتباهات والدین را قرار نیست فزندانشان پس بدهند شما مرتکب اشتباهی نشدید تا بخواهید خودتان را اینطور به این شکل که با اطرافیان قطع ارتباط کنید، با دنیای بیرون قطع ارتباط کنید مجازات کنید شما مستحق بهترین ها هستید چونکه انسان هستید و ارزشمند پس قدر این ارزش وجودیتان را بدانید و از این شرایط خود را رها کنید به زندگی توجه کنید و اهمیت دهید برای ادامه زندگی یک معنا پیدا کنید که برای هر ککسی متفاوت است معنای زندگی برای شما چیست؟ کسی حق این را ندارد تا شما را بابت چیزی بازخواست کند درهای زندگی را به روی خود باز کنید کار و فعالیت داشته باشد، حرفه ای را یاد بگیرید، ورزش کنید، مطالعه کنید(کتاب هایی مثل انسان در جستجوی معنا،خودت باش دختر کتاب های اعتماد به نفس)، کلاس های روانشناسی شرکت کنید و روی افکار و مدیریت بهتر آنها کار کنید، ارتباطات اجتماعی داشته باشید برای خودتان وقت بگذارید خودتان را به صرف یک قهوه دعوت کنید و برای اینده تان برنامه ریزی کنید در انجام این کارها استمرار داشته باشید.
مطمئن باشید موفق می شوید عزیزم.