ببخشید مدتی هست همسرم میل به برقراری رابطه داره و پیش قدم می شود اما در اول الت زیاد سفت نمیشود و اگر بشود در وسط رابطه ناگهان از بین می‌رود ایا دلیل این مشکل نداشتن علاقه همسرم به سکس با بنده می‌شود چون که در در این ۸ سال هیچ مشکلی اینگونه نداشتیم و رابطه زیادی داشتیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام. وقت بخیر

خیر. اینکه وسط ارتباط این مسئله پیش می آید نمی تواند ربطی به عدم علاقمندی همسرتان برای ارتباط با شما داشته باشد، چرا که اگر مسئله فقط این بود از ابتدا حالت برانگیختگی در ایشان ایجاد نمی شد.

اختلال در عملکرد جنسی دلایل مختلفی از جمله دلایل فیزیولوژی و پزشکی، سن، میزان فعالیت جسمانی و‌ آمادگی جسمانی، شرایط روان شناختی و همچنین چالش های ارتباطی ایجاد می شود.
بهتر است برای ریشه یابی مسئله ابتدا با یک پزشک و سپس در صورتی که بررسی ها نشان داد مشکل فیزیولوژیک نیست، با یک سکس تراپ صحبت کنند. تکنیک هایی است که انجام آن ها می تواند به بهبود عملکرد ایشان کمک کند.