سلام.

ماه پیش بعد دوروز پاکی خونریزی برای چند روز .داشتم چون نزدیکی کردم..

ب من اچ دی(۵روز اول هر ۱۲ ساعت بعد روزی یکی تا ۲۰ روز ) .۶تا شیاف دیکلوفناک و ویتامی کا دادن.سونواین ماه دادم یک روز بعد پریود ۶ روزه.نوشته: ۱۰ تا ۱۲ تا فولیکول ۳ تا ۶ م م تخمدان راست. و تخمدان چپ فولیکول ۱۰ م م.ضخامت اندومتر ۱۰ م م و سایز اندومتر ۷۹×۴۳.

خواستم بدونم با این فولیکول های زیاد من تخمدان پلی کیستیک دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

 کارشناس مامایی

باسلام تخمدان پلی کیستیک علاوه بر شماتیک سونو گرافیک علائم بالینی داره
اگر این سونو همروه با علائم بالینی از جمله افزایش موهای زائد چاقی شکمی و پریود نامنظم هستش بله