جوش دردناک همراه با خارش روی واژن

سلام وقت بخیر من ۳۰ ساله و مجرد هستم من حدود یک هفته بود که از پد رورانه استفاده میکردم و سه روزه که احساس خارش داشتم و وقتی چک کردم داخل لبهای واژن و نزدیک مجرای ادرار چند دانه یا جوش کوچک به رنگ قرمز و یک جوش سفید مشاهده کردم علت این جوشها چی هست و درمانش به چه صورته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

 کارشناس مامایی

سلام خدمت شما
باتوجه به‌شرح حالتون بنظر میرسه شما به ماده جاذب پد روزانه حساسیت داشتید و واکنش التهابی ایجاد شده
بهتره مصرف پد روزانه رو کنار بذارید و اگر خیلی ضروری هستش از پدهای پارچه ای استفاده بشه
موضع رو بااب خنک چندین مرتبه در روز بشویید
و بمدت ۱۴ روز اصلا از ژیلت و سایر موارد شیوکننده استفاده نکنید