سلام اگه میشه راهنماییم کنید من از روی نااگاهی قرص کلنازپام۲ یک تخته به مدت ۱۰روزمصرف کردم برای اولین بار و نمیدونستم فازش چیه مغزم کلن کار نکرد بعد اثر قرص رفت به خودم اومدم بعدشم بخاطر ناراحتی باز از حالت خودم بیرون اومدم من یجورایی خودمو گم کردم یعن حسی که به خودم میامو حس نکردم سردردگمم اون ادم سابق نیستم به روانپزشک مراجعه کردم به من قرص ریسرپدون دوقطبی با سرتالین افسردگی داده اخه چون نزدیک ۱ماه شده به خودم نیومدم خونه خابم روحیمم خیلی ضعیف همش تظاهر یه ادم دیگه رو میکنم خود واقیعمو پیدا نکردم کمکم کنید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

این برای دومین بار هست که این سوال رو مطرح میکنید،شما باید بررسی بشوید اونم توسط یک پزشک ماهر،و مرتب تکرار میکنید من خودمو گم کردم!!!!این چیزی نیست که در دنیای مجازی مورد بررسی قرار بگیرد،شما نیاز به کاوش و مشاوره دارید،لطفا برای پیدا کردن خودتان جلسات روان درمانی بروید،خداروشکر در این زمینه همکاران خوبی داریم ازشون کمک بگیرید.موفق باشید