پریودی و بعد لکه بینی همزمان با مصرف مدروکسی بخاطر آدنومیوز

سلام وقت بخیر

۲۶سالم هس متاهلم

بخاطر تشخیص آدنومیوز شدید دکتر بهم شبی ۴تا مدروکسی داده مداوم استفاده کنم تا زمانیکه بخوام اقدام کنم به بارداری

اما هفته دوم مصرفم پریود شدم ک طولانی تر از همیشه بود و بعد از اون چندروزه ک مرتب لکه بینی دارم

و درد و سوزش شدید از ورودی واژن تا رحم و پایین کمرم سمت راست.

چون به پزشکم دسترسی ندارم،خواستم اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید منو

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مدروکسی بروزسترون درمان ادنومیوز نیست و می تواند باعث نازکی اندومتر و خونریزی شود . دارو راقطع کنید و جهت درمان مناسب مراجعه کنید .