خون بکارت؟

برای رسم مسخره دستمال خونی شب زفاف بریدن دست یا پا و اغشته کردن خون دست ایا قابل تشخیصه یا نه ؟ منو نامزدم رابطه نداشتیم به صورت اتفاقی ضربه خورد و بکارتم پاره شد حتی لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

واقعا براتون این شرایط سخت خواهد بود، اونقدر که بسیار متاسف هستم شما باید به خودتان آسیب بزنيد تا اثبات کنید باکره هستید،مهم همسرتان هست،باید ایشان اجازه چنین درخواستی را ندهد،و درنهایت برای این کوته فکران خون گاو هم بمالید فرقی نمی‌کند و تشخیص نمیدهند،موفق باشید.