خیانت

سلام من ۶ساله ازدواج کردم زندگی خوب و ارومی داریم

بحث تو‌همه زندگیا هست ولی زندگیم ارومه

شوهرم یه فامیل خیلی خیلی نزدیک داره چند روز پیش متوجه بحث ما شد شروع کرد با من درد و دل کردن اون اقا در حال جداییه من بخاطر بحثی ک کرده بودم واقعا داغون بودم جواب پیاماشو دادم حالا چند روزه این اقا ابراز علاقه کرده بهم و من از این کارش جا خوردم ولی چون جواب پیاماشو دادم مطمئنم به شوهرم با این کار خیانت کردم

به شوهرمم نمیتونم بگم چون میدونم دعوتی بدی میشه در حد خون و خونریزی (رابطشون خیلی خیلی نزدیکه)

چند شبه ن خواب دارم نه میتونم غذا بخورم

چجوری پای این اقا رو از زندگیم بندازم؟واقعا داغونم😔لطفا بدون قضاوت کردن کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

سلام دوست عزیز؛ مطمئن باشید که پاسخ روانشناس بدون هر گونه قضاوتی خواهد بود.
ابتدا لازم هست بدانیم که خیلی از روابط خارج از ازدواج در همین شرایط مشابه شما به وجود می آید به این منظور که یکی از طرفین از رابطه اش گله مند است و با شخص سومی وارد صحبت می شود و می بیند که در این شرایطی که حال خوبی ندارد آن شخص سوم چقدر می تواند تسکین دهنده باشد و یا خیلی از محسناتی که همسرم باید داشته باشد و من را آروم کند در این شخص سوم هست پس ممکن است به طور ناخواسته مجذوب او شویم که بایستی بدانیم در چنین شرایطی ما بسیار به ریخته و آشفته هستیم پس هر حس خوبی نسبت به طرف شخص سوم تجربه می کنیم آگاهانه و بالغانه نخواهد بود و همینطور ابراز علاقه آن شخص به شما به این علت شکل می گیرد که متوجه می شود شما برای آرام شدن به او نیاز دارید و از اینکه این حس را می تواند به شما بدهد حس خوب و قدرتمندی پیدا می کند که باید بدانیم این حس هم برای آن شخص هم آگاهانه و بالغانه نخواهد بود اما شما در شرایط بسیار خوبی از روانشناس برای آگاهی بیشتر کمک می گیرید پس بدانید که همه چیز به دستان شماست و این شما هستید که می توانید به این شرایط به هر طوری که می خواهید شکل و فرم دهید اگر می دانید که این شرایط حال شما را دگرگون کرده پس خودتان می دانید که لازم هست تا چه اقداماتی را برای رهاسازی انجام دهید.
به عنوان مثال،
به آن شخص بفهمانید که تنها به ابراز علاقه از سمت همسرتان علاقه مند هستید و هر گونه ابراز علاقه ای را رد خواهید کرد و با قرار دادن حد و مرزهایی خود را از این دگرگونی رها کنید.
روابط را تا مدتی محدود کنید
پیام ها را حذف کنید
برای اینکه به آن شخص فکر نکنید سرگرمی هایی برای خود ایجاد کنید و روی ارتباط بهتر با همسرتان تمرکز کنید
برای بهبود ارتباط با همسرتان حتما از روانشناس کمک بگیرید.