سلام من pcoهستم و اختلال هورمون دارم

بارداری دوممه

۲ساله تحت نظرم و چندبار اقدام کردم هرسری با فولیکول خوب نداشتم یا داشتم اقدام و نزدیکی هام بهم میریخت بخاطر شغل همسرم

دوماه قبل رفتم تحت نظر یه فولیکول۱۷داشتم که نشد درست اقدام کنم ازدست رفت ماه قبل روزی ۳تا لتروزل خوردم قرار بود ۳تا هم اچ ام جی تزریق کنم متاسفانه تو همین حین متوجه شدم اچ پی وی گرفتم و رفتم کرایو انجام دادمو شرایط بسیار پر تنش استرس رو پشت سر گذاشتم و درمانمم نصفه موند من موندم و دردای تخمدان..

این ماه ۲تا لتروزل خوردم و ۳تا اچ ام جی تزریق کردم درکمال ناباوری فولیکول هام رشت نداشتن اصلا ۵/۶/۱۱بودن 😔و تخمدانمم پر کیست شده بود تابحال اینجور نبوده وضعیت تخمکام الان چیکار کنم ؟ممکن براثر استرسم بوده باشه این وضعیتی ک هرگز برام پیش نیومده؟چیکار کنم الان ؟درمانمو ادامه بدم ؟دارویی برای کیستای بوجود اومده بخورم ؟این کیستا نتیجه ی همون خوردن لتروزله ؟که ادامه ندادم درمانشو؟یا داروقپی تر برا بارداری بگیرم ؟چون دکترم گفتن باید داروی قوی تر بگیری؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

فردی که فقط با لتروزل و امبول فولیکولش رشد می کند تنبلی تخمدان دارد . برای باردار شدن درمان را تحت نظر متخصص زنان ادامه دهید .