پسر 4ساله

.با عرض سلام و خسته نباشید. پسر 4ساله من یه مدت یادگرفته با ناحیه تناسلیش بازی میکنه و دست میزنه .با زبون خوش گفتم ک کار بدی انجامش نده تنبیهش کردم حتی بی محلی کردم ولی جواب نداد .چکار میتونم بکنم ک این کارو دیگه انجام نده چون خودمم با این کارش عصبی میشم و اذیت میشم .

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام
اول اينكه  تنبيه بسيار اشتباه بوده و ناديده گرفتن بهترين راه كار هست.دوم اين كه با يك پزشك مشورت و ارزيابي طبي صورت بگيره شايد مشكل پزشكي بوجود اومده .سوم اين كه اين رفتار ممكنه در اثر يك اتفاق ساده و اما با توجه نابجاي والدين تشديد شده. نفرموديد چه مدت هست اين رفتار شروع شده و بيشتر چه زمان هايي هست.بهتره حضوري با روانشناس كودك مشورت بگيريد.