کالری مورد نیاز برای کاهش وزن

سلام من قدم 153و وزنم 60هست و 15سالمه

می‌خوام حداقل پنج کیلو وزن کم کنم و یک روز درمیون هم کلاس زومبا میرم ولی میخوام در کنارش رژیم هم داشته باشم

چقد کالری نیاز دارم که بتونم وزن کم کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 15 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیولوژیست و کارشناس تغذیه ورزشی

سلام وقت به خیر
تا زمان اتمام رشد و دوران نوجوانی توصیه من به شما تثبیت وزن و قدکشی به کمک ورزشهای  کششی هست در مرحله بعد بیش از مقدار کالری چینش درشت و ریز مغذی ها با توجه به سن برای شما بسیار اهمیت داره
بازه کالری بین ۱۷۰۰ تا ۲۰۰۰ کالری برای تثبیت وزن شما مناسبه گرچه اصلا و اصلا رژیم سرخود به شما توصیه نمیشه 🦋