علت و درمان ترشح شدید واژن در دختران مجرد

سلام وقتتون بخیر .من دختر ۲۳ سالمه و مجرد . ترشح واژن شدید شده و مدام لباس زیرم خیس میشه انگار ادرار کردم . علتش چیه و برای درمان چیکار کنم . ممنون میشم از راهنماییتون  و اینکه زمان پریودی هم بهم خورده یک سالی و دو  و سه ماه یک پریود میشم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

 کارشناس مامایی

باسلام و وقت بخیر
باتوجه به شرح حالی که دادین شما دچار عفونت کاندیدا شدین
یک عفونت رایج واژینال هستش
بهتره برای معاینه بیشتر به پزشک‌مراجعه کنید براتون یک تک دوز قرص تجویز میشه که در یک نوبت میخورید
یک سری مسائل و نکات مثل نپوشیدن لباس زیر در خانه خشک کردن مداوم خودتون بعد از هربار مصرف دوغ و ماست ترش و فراورده های پروبیوتیک و... میتونه بهتون کمک کنه
برای بررسی علت پریود نامنظم حتما ازمایش کامل هورمونی نیازه